Lactatie

U bent net bevallen van een prachtige baby en u wilt zich lekker gaan nestelen met uw baby aan de borst om er een echt intiem baby-mama moment van te maken. En dan plots komt er een eind aan die droom…

U heeft geen of weinig melk. Er zijn ongemakken bij uw baby na de borstvoeding en de baby huilt veel.

Wat u als moeder eet heeft wel degelijk invloed op de moedermelk die u uw baby geeft. En dan gaat het niet enkel om de vitaminen, mineralen en bouwstoffen. Het gaat ook om de hoeveelheid, intensiteit, smaakbeleving en tolerantie bij de baby van de moedermelk na het eten van bepaalde voedingsmiddelen.

Heeft uw baby vaak last van krampjes? Weet u niet waarom uw baby soms al de melk weer uitbraakt? Slaapt uw baby onrustig of huilt het veel snachts? Heeft uw baby problemen met de stoelgang?

Veel problemen zijn eenvoudig op te lossen met het eten van de juiste voeding en door het weglaten van de probleem gevende voeding. Zonder zelf op ‘dieet’ te gaan kunt u uw baby toch een prettige borstvoedings periode geven door heel eenvoudig op uw eigen voeding te letten.

Mijn voedingsadvies kan u hierbij helpen. Samen met u gaan we uw eetpatroon na. Op basis van deze voedingsanalyse krijgt u passend advies om de melkproductie te starten, te verhogen en te verbeteren. Om zo het welbevinden van uw baby te vergroten en van uw tijd met uw baby een echte qualitytime te maken.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag