Gewichtscontrole

Druk leven, haastig leven. Geen tijd om goed te eten. Om verstandig te eten. Haast maaltijden, fastfood en gemakmaaltijden zijn ons leven ingeslopen en maken er nu een onlosmakelijk deel van uit. Te vroeg eten, te laat eten, te weinig tijd om te eten en dan al die tussendoortjes om de honger te stillen..

Na een tijdje begint dan toch je broek wat te knellen en zit die blouse ook niet meer lekker. Een probleem er bij: overgewicht!
Wat nu. Lijnen, afvallen, en weer aankomen, lijnen, enzovoort.

Iedereen kent het wel, een onoplosbaar probleem. Maar toch wil je van die kilo’s af. Diëten genoeg om uit te kiezen maar geen enkele die echt bevalt. Altijd dat honger gevoel tussendoor. Maaltijden die je niet verzadigen. Het is niet makkelijk om dan gemotiveerd te blijven.

Toch kan je met een gezondere levensstijl en bewuster met eten omgaan heel wat bereiken. Jou dieet hoeft niet een DIEET te zijn. Door de juiste keuzes te maken kan je toch lekker en verzadigend eten en afvallen. Het gaat immers niet om de hoeveelheid die je eet maar om de voedingswaarde die je eet.

Bij Boulimia nervosa en Anorexia nervosa kan acupunctuur het beste aanvullend op de reguliere begeleiding worden gegeven als ondersteuning. Het kan je onder andere helpen bij het kalmeren en verminderen van angsten, het versterken van je spijsverteringssysteem en metabolisme, het verbeteren van de stoelgang, het versterken van je energie en het versterken van je wilskracht en emotionele balans.

Acupunctuur helpt in algemene zin bij het herstellen van evenwicht in je lichaam en geest. En hoe beter jij je voelt, hoe beter jij in staat zal zijn om de strijd tegen deze lastige eetstoornissen anorexia of boulimia aan te gaan.

Door persoonlijk advies en kook ideeën leer je om op een andere manier met eten om te gaan en kan ook jij blijvend afvallen of aankomen.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag