Wie ben ik

Ik ben dr. Zhou, een deskundige arts en erkende acupuncturist met een breed scala aan specialisaties, waaronder geneeskunde, acupunctuur, Chinese medische massage, Chinese kruidenmedicijnen en Chinese voedingsleer. Mijn passie voor traditionele Chinese geneeskunde (TCG) begon al op jonge leeftijd, omdat ik ben opgegroeid in een familie waar al generaties lang TCG wordt beoefend. Van mijn opa en van mijn vader heb ik veel ongeschreven kennis mogen ontvangen die mijn begrip en vaardigheden hebben verrijkt.

Na het behalen van mijn diploma arts besloot ik mijn passie voor TCG verder te ontwikkelen door mijn universitaire master in de acupunctuur te behalen aan de prestigieuze Chengdu Universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde in China. Hier heb ik me verdiept in de eeuwenoude tradities en moderne toepassingen van acupunctuur, en heb ik geleerd hoe ik deze effectief kan integreren in mijn praktijk. Hier heb ik ook mijn diploma in diëtetiek behaald, waardoor ik mijn patiënten kan adviseren over gezonde voeding en levensstijl.

Tijdens mijn opleiding ontdekte ik ook mijn interesse in geriatrie, de medische specialisatie die zich richt op ouderdomsgerelateerde aandoeningen. Dit inspireerde mij om een master in de geneeskunde te behalen, met een specialisatie als geriater. Hierdoor kan ik niet alleen patiënten helpen met traditionele Chinese geneeskunde, maar ook met westerse medische benaderingen.

In mijn geboorteland China is het vanzelfsprekend dat een dokter er alles aan doet om zijn patiënten te genezen, in plaats van alleen symptomen te behandelen. Deze filosofie vormt de kern van mijn holistische benadering van gezondheidszorg. Ik geloof in het belang van een persoonlijke band met mijn patiënten en neem de tijd om naar hun verhaal te luisteren en hun behoeften te begrijpen.

Mijn klinische ervaring en expertise stellen mij in staat om uitgebreide en persoonlijke zorg te bieden aan mijn patiënten. Ik ben vastbesloten om voor elk probleem, hoe complex of langdurig ook, een effectieve oplossing te vinden. U kunt erop vertrouwen dat u bij mij in goede handen bent.

2002 diploma arts Universiteit Hongkong

2005 specialisatie arts TCM acupunctuur en diëtetiek TCM Universiteit Chengdu China

2011 specialisatie arts Geriatrie UK

Maak hier een afspraak met Dr. Zhou

De kliniek is veilig en hygiënisch, en biedt een comfortabele en ontspannen omgeving voor de patiënten.

“Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw gezondheid te verbeteren, is Taiyi Kliniek een uitstekende keuze. De combinatie van traditionele Chinese geneeswijzen en moderne technologieën biedt een unieke benadering voor de behandeling van een breed scala aan gezondheidsproblemen. Dr. Zhou staat klaar om u te helpen uw gezondheid te verbeteren en een betere kwaliteit van leven te bereiken.”

Plaats een reactie

Ervaringen

Als kantoor bediende had ik natuurlijk een ergonomische stoel om te werken. Maar toch kreeg ik rugklachten en nekpijn. Ook had ik veel last van migraine. Mijn besluit om naar dr. Zhou te gaan is uiteindelijk de beste beslissing geweest ooit. Ik ben van al mijn klachten af en met de oefeningen en houding adviezen zijn mijn klachten nog steeds niet terug. Met plezier ga ik weer naar mijn werk en ik hou het gewoon weer de hele dag vol. Laura

Ik kwam hier om te stoppen met roken, supertevreden! Niet alleen nog steeds gestopt met roken maar voel me ook een stuk beter. Helemaal ontspannen en stuk minder stress. Voel me perfect. Maarten

Ik kan met oprecht enthousiasme zeggen dat de Taiyi kliniek mijn leven heeft gered van de verwoestende gevolgen van anorexia. Dr. Zhou heeft op een buitengewoon professionele en doeltreffende manier acupunctuur toegepast, waardoor ik eindelijk een weg naar herstel vond. Ik ben diep dankbaar voor de zorg en toewijding die ik bij deze kliniek heb ontvangen en zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een effectieve behandeling voor eetstoornissen.Elise

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag