Algemene voorwaarden

Toestemming en Informatie: De patiënt heeft het recht om volledig geïnformeerd te worden over de voorgestelde behandeling en dient vrijelijk toestemming te geven voor elke interventie van de zorgverlener.
De patiënt krijgt steeds de mogelijkheid om vragen te stellen.

Behandeling en Verantwoordelijkheid: De zorgverlener zal de patiënt voorzien van een duidelijke uitleg over de aard, het doel en de mogelijke risico’s van de voorgestelde behandeling. De praktijk is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het niet naleven van de voorgestelde behandeling. Het staat de patiënt vrij al dan niet een bijkomende (behandelende) arts te raadplegen.

Privacy en Gegevensverwerking: De patiënt verleent expliciete toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. De verstrekte persoonsgegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden gebruikt voor het doel van de behandeling.

Tarieven en Betaling: De tarieven voor de behandeling worden duidelijk gecommuniceerd aan de patiënt voorafgaand aan de behandeling. Betaling dient te geschieden volgens de vastgestelde tarieven en binnen de gestelde betalingstermijn.

Afspraken en Annulering: De patiënt dient afspraken tijdig en bij voorkeur 24 uur van tevoren te annuleren indien nodig. Bij het niet nakomen van een afspraak zonder tijdige annulering kan een annuleringsvergoeding in rekening worden gebracht.

Klachten en Geschillen: Eventuele klachten of geschillen dienen zo spoedig mogelijk en in alle redelijkheid te worden gemeld aan de zorgverlener, zodat deze naar behoren kunnen worden behandeld.

Wijzigingen en Aanpassingen: De acupunctuurkliniek behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden na publicatie op de website of schriftelijke kennisgeving aan de patiënt.

Door gebruik te maken van de diensten van de acupunctuurkliniek stemt de patiënt automatisch in met deze algemene voorwaarden en verplicht zich deze na te leven.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag