Natuurlijke medicijnen

Chinese kruidenmedicijn is een oude traditionele geneeswijze die al duizenden jaren wordt gebruikt in China. Het is gebaseerd op het gebruik van planten en mineralen om gezondheidsproblemen te behandelen. Chinese kruidenmedicijn richt zich op het in balans brengen van het lichaam en het herstellen van de natuurlijke staat van gezondheid.

De werking van Chinese kruidenmedicijn is gebaseerd op het principe van Yin en Yang. Yin en Yang zijn tegenovergestelde krachten die in het lichaam in balans moeten zijn om gezondheid te behouden. Bij Chinese kruidenmedicijn worden kruiden gebruikt om de balans tussen Yin en Yang te herstellen en zo gezondheidsproblemen te behandelen.

Chinese kruidenmedicijn heeft veel voordelen. Het is een natuurlijke geneeswijze die geen bijwerkingen heeft en geen schadelijke stoffen bevat. Het kan worden gebruikt om te helpen bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen, zoals hoofdpijn, verkoudheid, gewrichtspijn, menstruatieproblemen, huidproblemen, maag- en darmproblemen en nog veel meer.

Er zijn een aantal kwalen die specifiek kunnen worden behandeld met Chinese kruidenmedicijn. Zo kan het helpen bij de behandeling van chronische aandoeningen zoals diabetes, reuma en astma. Het kan ook worden gebruikt om te helpen bij het verminderen van stress en angst, en om te helpen bij het verbeteren van de slaap.

Over het algemeen is Chinese kruidenmedicijn een veilige en effectieve geneeswijze die al duizenden jaren wordt gebruikt om gezondheidsproblemen te behandelen. Het kan een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde.

In Azië is de kennis over kruidenmedicijnen altijd bewaard gebleven. Al duizenden jaren wordt er daar geschreven over heilzame planten en hoe bepaalde mixen hiervan gericht bepaalde kwalen kunnen aanpakken. En al duizenden jaren worden de mixen van deze plantmedicijnen aangepast en verbeterd naar de huidige tijd waarin nieuwe ziektes zich ontwikkelen en nieuwe aanleidingen om ziek te worden ontstaan.

De voorgeschreven natuurlijke medicijnen zijn per situatie anders te gebruiken; als thee of als kompres.
De kruiden die wij gebruiken zijn gedroogde natuurzuivere geneeskrachtige planten die we uit China halen.

Bij een TCG behandeling wordt altijd gekeken naar het totaalbeeld van de patiënt en kan er voor een combinatietherapie gekozen worden van acupunctuur, natuurlijke medicijnen en/of aanpassen voedingsgewoonte.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag